Home Doe een gift

Doe een gift

door Steven

Steun Hart boven Hard met een financiële bijdrage, alle beetjes helpen!

Hart boven Hard werkt zonder structurele middelen. Voor grote evenementen doen we een crowdfundingcampagne om de kosten te dekken. In het verleden deden we dit al voor de Grote Parade in 2015, in 2016 én in 2017.

Ook voor de werking naast deze grote evenementen rekent Hart boven Hard op de steun van burgers en organisaties. Veel steun van organisaties krijgen we in natura: de één drukt stickers of badges bij, de andere betaalt de vergaderzalen, nog een organisatie drukt de pamfletten, laat een affiche ontwerpen of draagt de kosten voor de website. Verder gaan we op alle live momenten rond met een collectebus en verkopen we badges voor €2 per stuk.

Als groeiende burgerbeweging wordt het een steeds grotere uitdaging om zonder structurele middelen te werken. Daarom nodigen we iedereen uit om ook los van de grote evenementen een bijdrage te storten.

Dat kan op twee manieren, je kan een eenmalige gift doen, of je kan ons doorlopend steunen met een maandelijkse bijdrage via domicilie:

  • Eenmalige gift

    Doe een eenmalige gift op BE 81 8918 7401 9924 met vermelding ‘Hartelijke steun’.

  • Maandelijkse bijdrage

    Wil je een maandelijkse bijdrage storten, ga naar je bank of kies via onlinebanking voor de optie ‘doorlopende opdracht‘ (benaming afhankelijk van je bank: ‘vaste opdracht‘, ‘bestendige opdracht‘, ‘automatische opdracht‘ of ‘periodieke opdracht‘). Vul een bedrag naar keuze in, met de vermelding ‘maandelijkse bijdrage Hart boven Hard‘ op ons rekeningnummer: BE32 8918 7405 6502
    Met de maandelijkse kan Hart boven Hard momenteel haar enige werknemer halftijds betalen om al het secretariaatswerk te doen voor de beweging en om alle lokale groepen en werkgroepen te ondersteunen. De bedoeling is dat er op termijn ruimte is voor twee halftijdse krachten, want er is veel werk! Uw gift wordt heel erg op prijs gesteld!