Home Lokaal nieuwsMechelen Ook Mechelen trekt naar De Grote Parade van 7 mei 2017

Ook Mechelen trekt naar De Grote Parade van 7 mei 2017

door Geert Jespers

Een Parade in de regen en ééntje in de zon. Twee jaar op rij brachten we met Hart boven Hard meer dan 20.000 mensen op straat voor een andere samenleving.

Tijd voor een volgende editie, omdat het nodig is. Wie het nieuws volgt stelt vast dat er heel wat scheefgroeit. Tijd voor een beleid dat investeert in een solidaire, duurzame samenleving. Daarom kloppen wij letterlijk samen op tafel, op zondag 7 mei om 14u in Brussel.

We bouwen de langste tafel ooit, in het hart van Brussel, een tafel waar plaats is voor iedereen. We steunen elkaars bekommernissen en strijd, en we tonen de kracht van delen.

Ook Mechelen, stad met ‘de beste burge(rs)(meester) van de wereld’ trekt naar De Grote Parade. Ga je mee? 
Afspraak om 13 uur in Mechelen Station.
Neem je picknick mee en iets om op tafel te kloppen.
Bevestig vrijblijvend je komst op Facebook.

OPROEP! 
We zoeken ook tafelbouwers om op zondag 7 mei om 9.30 uur in Brussel mee de langste tafel ooit te bouwen. Met Mechelen willen we een volwaardige bouwploeg van 12 personen samenstellen.
Stel je kandidaat via mechelen@hartbovenhard.be

We gaan ook proefdraaien in Mechelen met ondersteuning van de nationale ‘tafelbouwspecialisten’. En waar kunnen we dat beter doen dan op de Langste Veggietafel van 13 april, om 17u30 op de Grote Markt van Mechelen.
Wil je zien hoe we met europaletten aan de slag gaan? Kom een kijkje nemen of meedoen, en geniet ondertussen van je vegetarische picknick.
Meer info op Facebook.

Misschien vind je dit ook interessant