Home Nieuws Dit is Arno

Dit is Arno

door Steven

Sommigen van jullie kennen hem. Anderen niet.
Arno is het kloppende hart van Hart boven Hard.

De afgelopen twee jaar brachten we tienduizenden mensen samen in twee Grote Parades, in talloze acties, manifestaties, debatten, evenementen en ontmoetingen. Dat deden we zonder eigen middelen, met de kracht en de inzet van talloze onmisbare vrijwilligers. En met Arno.

Omdat iemand al die enthousiaste vrijwilligers moet omkaderen, sturen, bedanken en motiveren. Omdat iemand de giften moet beheren en de rekeningen moet betalen. Omdat iemand de telefoon moet beantwoorden wanneer mensen vragen hebben. Omdat er stickers, vlaggen en banners gedrukt moeten worden. Omdat al onze vrijwilligers jobs en gezinnen hebben en dus niet permanent beschikbaar zijn.

We smeden plannen voor een groots lente-offensief. Geen Parade deze keer, maar een waardig, warm en groots alternatief. Die grootse plannen moeten in goede banen worden geleid, gestructureerd, gecoördineerd en bijgestuurd wanneer de chaos om de hoek loert.

Wij wensen elke vereniging en organisatie een Arno toe. Maar bovenal willen wij onze Arno houden.

Daar hebben we geld voor nodig. Omdat ook Arno’s moeten eten en drinken en leven. Als 500 mensen elke maand 5 euro kunnen missen (of 250 mensen 10 euro), dan kunnen wij Arno een loon betalen. Omdat ook een burgerbeweging iemand nodig heeft die er altijd en overal is en bloed naar het hart pompt.

Schenk Hart boven Hard een nieuwjaarsgift in de vorm van een maandelijkse financiële bijdrage zodat wij ook in 2017 het verschil kunnen maken. Samen met jullie en met Arno.

Wil je een maandelijkse bijdrage storten, ga naar je bank of kies via onlinebanking voor de optie ‘doorlopende opdracht’ (benaming afhankelijk van je bank: ‘vaste opdracht’, ‘bestendige opdracht’, ‘automatische opdracht’ of ‘periodieke opdracht’). Vul een bedrag naar keuze in, met de vermelding ‘maandelijkse bijdrage Hart boven Hard’ op ons rekeningnummer:

Hart boven Hard
BE32 8918 7405 6502

Stuur deze oproep naar 10 vrienden en kennissen die Hart boven Hard een warm hart toedragen.

Misschien vind je dit ook interessant